Gratis Online Wiskunde/Statistiek Cursussen voor Studenten tot 30 juni!

Wat is Pass Your Math?

About Pass Your Math

Pass Your Math is een online leer- en oefenplatform voor wiskunde en statistiek. In essentie dus hetzelfde als SOWISO, alleen krijgen bij Pass Your Math individuele studenten toegang tot de omgeving, zonder verbonden te hoeven zijn aan een met SOWISO samenwerkende onderwijsinstelling.

Het oefenmateriaal kan worden gebruikt door studenten op de middelbare school, hogescholen en universiteiten. Voor een gedetailleerd overzicht van alles wat binnen de gratis cursussen wordt behandeld, kun je hier terecht.

Hoe werkt het?

SOWISO feedback

Pass Your Math biedt digitale wiskunde en statistiek cursussen. Elke cursus bevat theorie en oefenopgaven. De theoriepagina’s bestaan uit definities, voorbeelden, uitgewerkte oplossingen en interactieve elementen. Theoriepagina’s worden altijd gevolgd door oefenopgaven.

De oefenopgaves kunnen keer op keer worden herhaald, omdat de variabelen willekeurig worden gegenereerd. Dat betekent dat je met één klik op de knop, een geheel nieuwe versie op de oorspronkelijke oefening te zien krijgt. Het voordeel hiervan is dat studenten dus zoveel kunnen oefenen als ze zelf willen.

Bij elke antwoordpoging krijg je feedback en hints op maat. Je krijgt feedback, ongeacht de input; of het nu een verkeerd antwoord is of een stap naar het juiste antwoord. De software zal je stap voor stap naar het juiste antwoord leiden, net zoals je leraar dat zou doen!

Alle leer- en oefenactiviteiten worden bijgehouden door het systeem, zodat je een duidelijk overzicht krijgt van je voortgang en beheersing van een onderwerp.

Dit alles betekent dat je volledig zelfstandig, maar toch met gepersonaliseerde aandacht, kan gaan leren. Je kan zo wiskunde- en statistiekenonderwerpen blijven oefenen, zodat je niet bang hoeft te zijn om achterop te raken in deze moeilijke tijd.

Hoe kan ik het gebruiken?

Je kan gratis beginnen door te klikken op onderstaande link. Je kan op de Pass Your Math website kiezen welke cursus het beste bij jou past. De wiskunde cursussen zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels. De statistiek cursus is alleen in het Engels beschikbaar.

Registreer je hier gratis


Deze aanbieding is verlopen