COVID-19 update: De huidige situatie heeft geen impact op onze bedrijfsvoering.

Ben jij als docent op zoek naar een tool om je lessen online te geven? Dan helpen we je graag gratis verder. Klik hier voor meer info.

×

Geef uw wiskunde- en statistiek lessen gratis online n.a.v. COVID-19

Wat bieden wij?

Gezien de huidige omstandigheden rondom COVID-19, bieden wij een gratis licentie aan van onze digitale leeromgeving voor wiskunde en statistiek. Dit doen wij voor alle universiteiten en hogescholen die getroffen zijn door de uitbraak. Ons aanbod geldt tot het einde van het huidige academisch jaar.

Voor wie is dit relevant?

Ons aanbod betreft een volledige leeromgeving en oefenmateriaal statistiek en/of wiskunde. Het is daarom relevant voor docenten die proberen lessen online beschikbaar te stellen voor hun studenten. Ons leermateriaal is voornamelijk geschreven voor universiteiten en hogescholen, maar met name ons materiaal Basiswiskunde kan ook worden gebruikt in voortgezet onderwijs.

Wat houdt dit aanbod in?

Docenten krijgen toegang tot onze digitale leeromgeving met theorie- en oefenmateriaal, de mogelijkheid om toetsen en opdrachten in te plannen, een online forum voor peer-to-peer learning, eventuele integratie met ELO naar keuze, ondersteuning tijdens het opzetten van de omgeving, en uiteraard doorlopend support.

Naast onze kant-en-klare cursussen bieden we docenten ook de mogelijkheid om zelf materiaal te maken in onze auteursomgeving.

Klaar om online te gaan?

Indien geïnteresseerd helpen wij u graag verder. Dit doen we door middel van het geven van een online workshop van ongeveer 60 minuten.

*Zorg ervoor dat u cookies heeft geaccepteerd om deze knop te laten werken of neem contact met ons op via info@sowiso.com