E-learning voor de Exacte Wetenschappen

Voorzie leerlingen direct van passende hints terwijl zij wiskundesommen maken. Ons platform ziet niet alleen dat er een fout is gemaakt, maar ook waar deze precies zit. Zo verzorgen wij een echte adaptieve en gepersonaliseerde leeromgeving.

Onze gebruiksvriendelijke auteursomgeving maakt het docenten mogelijk snel hun bestaande lessen te integreren, en ze te verrijken met digitale, interactieve functies. Of gebruik onze SOWISO cursussen!

Probeer een korte demo

Het geluid van de video is uitgeschakeld. Klik hier voor geluid

Features

Gepersonaliseerd leren

Studenten worden op individueel niveau uitgedaagd en ondersteund. Ze ervaren een ware adaptieve en gepersonaliseerde leerervaring, zelfs als het om grote heterogene groepen gaat.

Gepersonaliseerd leren


Hulp op aanvraag

Hulp is beschikbaar in de vorm van hints die zich aan de antwoorden van de student aanpassen. Als de student vast komt te zitten, kan er een uitgebreide uitwerking en oplossing worden opgeroepen.

Hulp op aanvraag


Learning analytics

De voortgangsrapportages geven gedetailleerd inzicht in de resultaten van student en klas. Rapporten kunnen getoond worden op voortgang, vaardigheid en activiteit.

Learning analytics


VOORTGANG

71%

SCORE

94%

Automatisch toetsen

Een geïntegreerde toetsmodel creëert verschillende typen gerandomiseerde toetsen. Het systeem kijkt de toets automatisch na en scoort de toets. De docent kan als een tweede corrector optreden.

Automatisch toetsen


Totaal:

96%

Cijfer:

A+

In de Cloud

Cursussen kunnen overal en met elke type device worden benaderd. Export naar pdf, docx, en LaTeX voor offline gebruik is ook mogelijk.

In de Cloud


.pdf

.docx

.tex

Prijs

De digitale wiskunde cursussen zijn gunstig geprijsd. Zij kosten slechts een fractie van de prijs van een regulier boek.

Prijs


SOWISO

TEKSTBOEKEN


SOWISO werkt op elk scherm


SOWISO is responsive and works on every device


Geïnteresseerd?

Vertel ons over uzelf, zodat wij u beter kunnen helpen

Ik ben docent

Ik ben uitgever

FAQ

Intelligente feedback helpt iedere student waar hij/zij dat nodig heeft terwijl ze oefenopgaven maken. Ons platform maakt echt gepersonaliseerd leren mogelijk, zelfs in grote groepen.

Huiswerk en (oefen)toetsen nakijken hoeft niet meer.

Hoeveel opgaventypes zijn er?

We hebben 23 opgaventypes. Naast zogeheten open antwoorden (berekeningen of wiskundige expressies), zijn er ook multiple choice, grafische input (b.v. lijnen en vectoren), drag-and-drop, essay en zelfs kruiswoordpuzzels! U kunt ze allemaal bekijken in onze demo!

Ondersteunt het platform ook toetsen?

Ja. Elk hoofdstuk van onze cursussen heeft een diagnostische instaptoets en een eindtoets over dat hoofdstuk. De hoofdstukken zelf bevatten veel random oefenopgaven, die herhaaldelijk gemaakt kunnen worden. Met de invoer-editor kunnen docenten en uitgevers ook zelf (diagonistische) toetsen maken.

Welke hardware is er nodig?

De cursussen staan 'in de cloud'. Je hebt alleen een computer of tablet met internetverbinding en browser nodig. Met onze Android app kunnen studenten theoriepaginas en de rapportageomgeving bekijken.

Is jullie oplossing alleen voor het hoger onderwijs?

SOWISO cursussen zijn ontwikkeld voor het hoger onderwijs. Maar we werken ook samen met educatieve uitgevers om hun content voor het voortgezet onderwijs te digitaliseren. Lees meer daarover hier.

Heb ik zowel het platform als jullie cursussen nodig?

Nee, je kunt ervoor kiezen alleen van het platform gebruik te maken en snel en gemakkelijk je eigen content te creëren. Maar we bieden ook onze eigen cursussen aan voor geïnteresseerden.

Hoe worden jullie cursussen ontwikkeld?

Content en ICT kunnen niet meer los van elkaar gezien worden. De SOWISO cursussen bieden het beste van twee werelden. Onze cursussen, ontwikkeld door SOWISO auteurs om optimaal gebruik te maken van de interactieve, gepersonaliseerde en adaptieve functionaliteiten van het platform, bieden echt gepersonaliseerd leren.

In welke talen zijn het platform en de cursussen beschikbaar?

Momenteel is het platform in het Nederlands, het Engels en het Noors. De cursussen zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels. Andere talen kunnen op verzoek worden ontwikkeld. Neem daarvoor contact met ons op:

+31 20 752 0000
info@sowiso.com
Kan ik delen van de cursussen printen?

Ja, met een druk op de knop krijgt u een offline versie van elk hoofdstuk, theoriepagina of opgave. Exporteren naar pdf, docx, en LaTeX voor offline gebruik is ook mogelijk.

Wat is het verschil tussen een MOOC en jullie oplossing?

Een MOOC bevat vooral theorie, meestal in de vorm van video-colleges. Onze cursussen hebben voornamelijk interactieve elementen, zoals opgaves en toetsen, waardoor je gerichte feedback krijgt over waar je kennis nog tekort schiet. Dit is iets wat een traditionele MOOC nooit zou kunnen bieden.

Wat is de prijs van jullie oplossing?

De prijs van het platform begint bij €5 per account per jaar. De prijs van een cursus begint ook bij €5 per gebruiker per jaar; een fractie van de prijs van een traditioneel boek.

Overige vragen of een live demo?

Als u nog andere vragen heeft, of graag een uitgebreide live demo op uw instelling wilt, neem dan contact met ons op. We komen van harte een keer langs!

+31 20 752 0000
info@sowiso.com


 • University of applied Sciences Utrecht
  University of Amsterdam
  Sanoma Learning
  Publisher Noordhoff
  Leiden University
  Academisch Medisch Centrum
  Eindhoven University of Technology
  VU University Amsterdam
 • Maastricht University
  Tshwane University of Technology
  University of Agder
  Zuyd Hogeschool
  Surf
  WoodWing
  Fontys University of Applied Science
  EIT Digital
 • Erasmus University
  Amsterdam Universit of Applied Sciences
  Inholland University of Applied Sciences
  AP University College Antwerp
  Pearson
  Hogeschool Windesheim
  De Boeck
  University of Southern Denmark

Over ons

SOWISO logo

SOWISO is een Nederlands edtech bedrijf, opgericht in 2010. We tillen tezamen met onze klanten educatie tot een hoger niveau en maken leren zo passend voor de hedendaagse student. Daarvoor mengen wij ons in verschillende innovatie projecten en hebben een wereldwijd netwerk van academische- en zakelijke partners. Wij bieden:

Een interactief en adaptief e-learning platform

Digitale cursussen

Technologie voor uitgevers van educatief materiaal

SOWISO is een trots lid van het Europese Instituut van Innovatie en Technologie, The SUN Amsterdam en The Dutch School.