Adaptief leerportfolio voor de exacte wetenschappen

Een aanpasbaar leerplatform voor gepersonaliseerde oefen-, toets- en examenvoorbereidingsproducten.

Analyse van antwoorden van studenten met directe gerichte feedback.

Adaptieve volgordebepaling van oefeningen om de meest efficiënte route naar het beheersen van de stof te bevorderen.

Een rapportageomgeving met een reeks dashboards om docenten te helpen hun studenten beter te begrijpen.

Sta ons toe om u te helpen uw stappenplan voor digitale personalisatie te versnellen.


Begin meteen

Hoe we kunnen helpen

SOWISO werkt samen met educatieve uitgevers om gepersonaliseerde e-learningportfolio's te maken. Onze technologie is extra sterk met wiskunde- en bèta-onderwijs, maar is ook uitstekend geschikt voor alfa- en gamma-onderwijs.

Het SOWISO-platform is een geweldig hulpmiddel om eenvoudig digitale en interactief materiaal voor wiskunde of andere bèta-gerelateerde cursussen in het voortgezet onderwijs te maken. Onze software wordt vaak gebruikt om echt gepersonaliseerde leerervaringen te creëren die passen bij de behoeften van de studenten en docenten van vandaag.

Naast ons interactieve en adaptieve platform, bieden we uitgevers het volgende:

  • Gebruikersvriendelijke auteurstools helpen u tijd en geld te besparen door uw eigen interactieve leer- en toetsmateriaal te creëren, beheren en publiceren.

  • Tags en metadata die bij uw werkstijl passen. U kunt deze labels gebruiken om oefeningen te groeperen voor specifieke toepassingen.

  • Meertalige publicatie vanuit één bron.

  • De mogelijkheid om uw inhoud te exporteren naar pdf, docx en LaTeX voor offline gebruik.

en meer.

Functionaliteiten

Gepersonaliseerd leren

Studenten worden op individueel niveau uitgedaagd en ondersteund. Ze ervaren een ware adaptieve en gepersonaliseerde leerervaring, zelfs als het om grote heterogene groepen gaat.

Gepersonaliseerd leren


Adaptiviteit

Adaptiviteit verbetert hoe iedere student de cursus ervaart. Het platform past het leerpad van iedere individuele student aan, aan de hand van zijn/haar kennisniveau.

Adaptiviteit


Wortels

71%

Breuken

94%

Learning analytics

De voortgangsrapportages geven gedetailleerd inzicht in de resultaten van student en klas. Rapporten kunnen getoond worden op voortgang, vaardigheid en activiteit.

Learning analytics


Automatisch toetsen

Een geïntegreerde toetsmodel creëert verschillende typen gerandomiseerde toetsen. Het systeem kijkt de toets automatisch na en scoort de toets. De docent kan als een tweede corrector optreden.

Automatisch toetsen


Totaal:

96%

Cijfer:

A+

Gamification

Studenten kunnen trofeeën verdienen voor belangrijke leertaken en sociale taken. Deze geven studenten inzicht in hun voortgang en motiveren ook de moeilijke taken te volbrengen.

Gamification


Prijs

De digitale wiskunde cursussen zijn gunstig geprijsd. Zij kosten slechts een fractie van de prijs van een regulier boek.

Prijs


SOWISO

TEKSTBOEKEN

Meer over de functionaliteiten